Belgická značka přileb Lazer s hrdostí představuje limitované přilby z kolekce Tour de France & Maillot Jaune pro rok 2024.

Jakožto držitel licence na ikonický francouzský trademark Tour de France si může značka každoročně vyhrávat se specifickými barvami a vizuálními prvky Tour de France. Po Tempo KinetiCore, Tonic KinetiCore a dětské přilbě Nutz KinetiCore loni, přichází na řadu v novém kabátku i Z1 KinetiCore.

Z1 KinetiCore byla uvedena na trh teprve začátkem tohoto roku jakožto jako náhrada za široce populární klasickou Z1. Společností Lazer byla vylepšena vestavěnou ochranou proti rotačnímu nárazu. Z1 zaujímá u mnoha jezdců Tour de France srdcové místo a tak bylo více než zřejmé, že bude představena na Tour de France touto speciální edicí.

Design v modrých a žlutých odstínech ladí se soupravou Maillot Jaune dostupnou na oficiálních stránkách Tour de France a dokonale tak doplňuje výsledný look. Tato speciální edice přileb sdílí stejné vlastnosti, jako ostatní verze Z1 KinetiCore dostupné na webu Lazer Sport. K dispozici k přilbě je také barevně sladěný Aeroshell (horní kryt), který chrání hlavu před větrem a deštěm a vytváří funkční aerodynamický tvar.

Technologie KinetiCore

Lazer KinetiCore disponuje vestavěnou ochranou proti rotačnímu nárazu díky speciálním deformačním zónám zabudovaným přímo v přilbě. Výsledkem je pokročilá ochrana pohlcující pohyb ve všech směrech. KinetiCore rovněž využívá méně materiálu pro lepší ventilaci. Výsledkem je výrazně lehká přilba a podstatně méně plastů.

 

O společnosti Lazer
Společnost Lazer byla založena roku 1919 a je vedoucím lídrem v oblasti designu, ochrany a technologie přileb.

Sto let usilovného vývoje, zkušeností a vášně má za důsledek fakt, že jsou Lazer přilby jedny z nejlehčích, nejstylovějších a nejlépe odvětrávaných na trhu.

Jako společnost se neustále snažíme razit nové cesty. Všechny naše produkty jsou navrženy v Belgii a jsou dostupné pro každého cyklistu, přesto jsme nikdy nezapomněli na své kořeny – stále jezdíme s našimi produkty po dlážděných farmářských cestách a stále dosahujeme nových výšin, abychom inovovali a vytvořili to, co si sami přejeme používat.

 

Přilbu si můžete přijít vyzkoušet - na prodejně máme dvě velikosti - M,L

https://www.kerda.cz/silnicni-prilby/11270-742473-lazer-prilba-silnicni-z1-aeroshell-tdf-kc-modra-5400974030341.html#/107-velikost_helmy-m_l_55_60cm